Golv för våtrum

I utrymmen som har vattenföring eller på annat sätt utsätts för väta kan det vara en god idé att lägga in särskilt anpassade våtrumsgolv. Dessa kräver särskild kunskap och behörighet för att det i ett senare skede inte ska uppstå mögel eller läckage. Vi hjälper dig i val av golvmaterial och skickar gärna information samt prisuppgifter och för- och nackdelar med de olika golven, så att du kan fatta ditt beslut utan stress.


Arbetsmetod

När någon arbetar i ditt hem vill du helst av allt bara att stöket ska bli klart så att du kan få njuta av din nya interiör. Det vill vi med, men vi är noggranna med att inte lämna någonting åt slumpen. Vi tar vårt arbete på största allvar och gör hellre det lilla extra för att vara på den säkra sidan. Vi arbetar effektivt och enligt en noga framtagen plan, utan att slarva eller stressa. Vi gör alltid upp en tidsplan innan påbörjat arbete, på så sätt har du bättre insyn i vad som är på gång och hur tidsplanen fortlöper.


Avdrag och kostnader

Du som lägger in ett nytt golv kan alltid ansöka om att få ROT-avdrag på detta. Tack vare ROT får du 30 % i avdrag på all arbetskostnad i samband med vår golvläggning. Vi hjälper dig med din ansökan om du så önskar.

Vad ett nytt golv kostar beror på en lång rad faktorer så därför har frågan sällan ett rakt svar. Givetvis ger vi dig en offert för din golvläggning innan vi skriver något form av avtal - hos oss köper du aldrig grisen i säcken. Priset för golvläggning beror som tidigare nämnt på vilket material som används, golvets yta, vilken slags hållbarhet man är ute efter samt den budget man själv har satt upp. Kom ihåg att ett golvbyte är en investering som höjer värdet på din bostad!